O noua concurenta este "victima" STILISTULUI nedezvaluit? Iulia Albu o apostrofeaza pe tanara:"Asa ti-a zis Laurentiu ca e bine?! Iti pune accesorii pe un taxi?'/ "A fost ideea ta sau nu?Porti ceva ce nu are legatura cu ce ai purtat pana acum...Fii sincer

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 16 sep 2017, 22:59

Bianca a intrat si ea in colimatoriul juratilor dupa ce a venit cu o tinuta foarte buna, insa, care nu ar fi fost conceputa de ea.

"Nu imi spune mie ca te-ai imbracat singura in seara asta, ca nu te-ai imbracat singura...A fost ideea ta de a pune accesoriile acestea asa pe haina? Te-am intrebat ceva, a fost ideea ta sau nu? Am multi ani de experienta in spate, iar ceea ce porti tu nu are nicio legatura din niciun punct de vedere cu ce ai purtat pana acum....", i-a spus transant Maurice Munteanu Biancai.

"Barzoi is in the house, again, ladies and gentlemen, bai n-avea cum sa fie sezon fara Barzoi. E o viziune stilistica, nu este a ta, insa atat timp cat porti atat de bine hainele, nu ma intereseaza.", a spus si Raluca Badulescu.

Nici apriga Iulia nu a ratat ocazia de a-i demonstra Biancai ca umbla cu cioara vopsita si ii spune transant in fata ca Laurentiu este cel din spatele styling-ului ei.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.