Colonelul TEVFIK din serialul "PATRIA MEA ESTI TU", celebrul ONUR SAYLAK a divortat de frumoasa si talentata actrita TUBA BUYUKUSTUN (protagonista serialului "ASI") dupa o casnicie de sase ani! Iata ce familie fericita pareau in urma cu cativa ani, alatur

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 mar 2018, 12:21
video Foto(5)

Celebrul cuplu de actori s-a destramat in vara acestui an.

Desi pozau mereu intr-o familie fericita, actrita Tuba Buyukustun (35 ani) a divortat de sotul ei, Onur Saylak (40 ani), unul dintre cei mai apreciati actori si regizori din Turcia.


In ciuda eforturilor celor doi actori de a incerca sa-si remediezele neintelegerile aparute in relatia lor de dragul celor doua fiice gemene, insa nu au reusit sa-si salveze casnicia. Divortul s-a dovedit a fi iminent si a fost pronuntat pe 5 iunie 2017.


Tuba Buyukustun si Onur Saylak s-au casatorit in 2011 si au doua fetite, gemene, Maya Saylak si Toprak Saylak, in varsta de sase ani. Se pare ca relatia celor doi actori nu a mers niciodata prea bine dovada stau zvonurile aparute in presa despre divort inca din urma cu  cativa ani. Ultima oara, in februarie, acest an, cei doi au anuntat iarasi ca divorteaza.
Totul s-a terminat pe 5 iunie, in faya judecatorului care a decis sa pună capat mariajului. Cei doi actori au ajuns la o intelegere, iar divortul s-a pronuntat cu acordul sotilor. In urma divortului, cele doua gemene au ramas in custodia mamei, insa presa a speculat faptul ca Onur Saylak ar dori sa intenteze un proces pentru custodia micutelor.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.