Maurice Munteanu, exasperat:"Termina cu pisicismul asta si vorbeste ca o FEMEIE NORMALA...Ce cauta aia la gat?!"/ "Da-le jos, nu vezi ca il intarati?!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 17:12

Alexandra a venit cu un accesoriu care l-a dus la disperare pe Maurice Munteanu, insa colegele lui au fost ceva mai indulgente cu concurenta.

"Sunt de acord cu Raluca. Ai nimerit o pereche de incaltari care iti vin bine, dar mix-ul, mai Alexandra..nu-i nimic. O rochiteica si o pleaschita in varful capului. Si aia la gat, ai trantit-o ca sa ce? De ce ai trantit cruceica la gat cu o rochie feminina cu volan? Ce cata cruceica la gat? Termina cu pisicitul asta si vorbeste ca o femeie normala. O sa ma mai gandesc ca rochia nu e urata, sandalele iti vin bine...a

izbucnit Maurice cand a vazut-o pe Alexandra.

Daca Iulia si Raluca au fost de acord ca incaltarile sunt cele potrivite, pe fashion editor o deranjeaza totusi lungimea rochiei care nu ii vine neaparat bine Alexandrei. In schimb, a apreciat dresurile alese de concurenta. "Nu imi displace, insa tu incerci sa joci niste roluri aici si nu suntem la teatru..."

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.