"De pe vremea aia, iti dadeai "Bravo, ai stil!"/ "Eu zic sa isi schimbe numele din "oita vesela" in "pisicuta perversa"/"Mie imi place, are doza aia de perversitate care lipsea..." Cine este concurenta care i-a impresionat pe jurati si acum si la varsta d

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 17:12

Alina a reusit sa ii determine pe jurati sa ii dea o steluta pentru felul cum s-a prezentat in aceasta editie, insa si pentru cum arata in copilarie.

Daca in copilarie stia ca are stil, iata ca nici acum nu ii lipseste Alinei care a fost extrem de apreciata de jurati pentru felulul cum s-a prezentat in aceasta editie. Daca Raluca a insinuat faptul ca rujul rosu este prea mult in acest context, la fel si Iulia, se pare ca Razvan este de alta parere spunand ca rosul de pe buzele Alinei reprezinta exact doza de perveristate de care avea nevoie tinuta pe care a imbracat-o.

Maurice Munteanu nu a avut ce comenta la o asemenea tinuta si i-a dat din start "Bravo, ai stil!" si a felicitat-o pe concurenta.

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.