Senzatie in platoul "Bravo, ai stil!" la pozele cu Naba din copilarie. Cum arata concurenta si de ce au izbucnit juratii in hohote de ras:"Nu se poate, trebuie sa o aduci in platou la o Gala!"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 17:14

Naba nu doar ca a adus cateva poze reprezentative din copilaria ei, insa a si facut un styling foarte bun in aceast editie.

Daca Maurice nu prea a apreciat ce a incercat Naba sa faca in materie de styling in aceasta editie, iata ca a apreciat un alt aspect in ce o priveste pe concurenta: imaginile cu ea de cand era de-o schioapa sau la aniversarea de noua ani unde se vedea clar intentia ei stilistica si nu doar a ei, ci si a pritenelor invitate, motiv serios de ras in platoul emisiunii.

Nici macar Naba nu s-a putut abtine din ras cand a auzit comentariile juratilor pe marginea stilului ei vestimentar din copilarie.

Si daca in copilarie, lui Naba ii cam lipsea stilul, se pare ca acum il are din plin pentru ca si de data aceasta s-a prezentat cu tinuta foarte buna in opinia a doi dintre jurati.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.