Andra din sezonul trecut, prezenta prin tinuta unei noi concurente! Iulia Albu a remarcat acest detaliu si a taxat-o imediat pe concurenta:"Eu cred ca nu te-ai uitat la sezonul trecut...Cand porti anumite lucruri, gesturile tale ar trebui sa fie intr-un a

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 17:42

Bianca a facut o figura buna, insa toti juratii au fost de acord ca si ea are parte de un ajutor de la vreun stilist si cel mai probabil de la cunoscutul Laurentiu Barzoi, cel care a ajutat-o si pe Marisa in sezonul trecut.

Iulia a semnalat imediat faptul ca Bianca seamana izbitor de mult cu Andra din sezonul trecut in ce priveste hainele si tot styling-ul pe care l-a facut in aceasta editie. Ba mai mult, recunoaste si mana celui care a ajutat-o si anume deja celebrul Laurentiu Barzoi. Spre deosebire de Ramona, Bianca nici nu confirma si nici nu infirma acest lucru.

"Buna, Andra! A, nu, nu ai vazut...stii,

cand porti anumite lucruri, trebuie sa te porti intr-un anumit fel. Gesturile tale trebuie sa fie intr-un anumit fel...', i-a atras atentia Iulia.

"Stii sa porti tinuta, nu te poarta ea pe tine. Ai avut parte de ajutor, insa arati impecabil", a spus si Raluca.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.