Bianca Dragusanu si Victor Slav i-au rupt turta Sofiei! Ce obiecte a ales micuta de pe tavita: "M-as bucura sa fie inteleapta"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 ian 2018, 11:07

Bianca Dragusanu si Victor Slav au avut parte in weekend de un eveniment special si incarcat de emotie. Cei doi prezentatori Kanal D i-au rupt turta fiicei lor. Micuta Sofia a ales de pe tavita exact ce si-au dorit parintii ei.

"Mi-as dori sa aleaga carticica. Pe care scrie "Intelepciune". Sofia inseamna intelepciune, sper sa fie un om intelept, modest si bun. Mi-as dori foarte mult sa fie un om bun", a declarat Bianca Dragusanu. 

 

"Sa aleaga ce isi doreste ea. Vreau sa fie inteligenta. Deja ma uimeste", a declarat Victor Slav. 

 

"Sofia inseamna foarte mult pentru noi, o bucurie imensa. Pentru ca cel de sus ne-a permis sa fim bunici. Daca suntem cuminti sper sa prindem si majoratul. Ce vrea ea sa aleaga de pe tavita. Sunt sigur ca o sa aleaga ce trebuie", a declarat tatal lui Victor Slav.

 

Cea mai emotionata persoana de la turta Sofiei a fost bunica materna.

Mama Biancai Dragusanu, Madi, a plans de emotii. 

 

 

"Sunt o bunica cu trei nepotei. Am doua fete si trei nepoti. Ii iubesc enorm. Sunt totul pentru mine.

 

Sofia, David si Dragos sunt toti la fel pentru mine. Sunt viata mea, lumina ochilor mei.

Dragostea de copil este extraordinara, la nepoti permiti mai multe. Copiii sunt viata mea. Pentru mine in fiecare zi este o bucurie. Sa-i dea Dumnezeu sanatate. As vrea sa o urmeze pe mama ei. Este foarte cocheta", a declarat Madi, mama Biancai. 

 

Vezi video pe WOWbiz.ro!

 

Taguri: