Gizem Karaca, nunta de vis la Bodrum! Frumosa actrita s-a casatorit cu barbatul visurilor sale intr-o locatie de poveste! Iata ce rochie a purtat si cat de bine le-a stat impreuna!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 aug 2021, 13:52
video Foto(8)

Gizem Karaca si Kemal Ekmekci si-au unit destinele in prezenta a peste 700 de invitati.

Dupa o relatie de doi ani, Gizem Karaca si Kemal Ekmekci s-au casatorit, int-o locatie exclusivista din Bodrum. Cei doi si-au unit destinele in prezenta a peste 700 de persoane si s-au bucurat impreuna de cele mai frumoase momente, in incinta complexului turistic Nikki Beach din Bodrum. Printre invitatii de seama s-au numarat si multi colegi de breasla ai actritei, dar si celebri oameni de afaceri din domeniul de activitate ai mirelui: Kerimcan Durmaz, Ugur Ayaz, Zeynep Korkmaz, Berkay Osman, Farabi Eroz, Fatih Ayhan si Huseyin Kurutas, Erol Albayrak si Noyan Sahin,

(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.