Are sau nu stilist? Ramona de la “Bravo, ai stil!” da cartile pe fata! Nu rata o noua editie spectaculoasa a show-ului, azi, de la 16:30, numai la Kanal D!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 sep 2017, 10:09

Cel mai tare show de moda va asteapta si astazi la Kanal D, de la 16:30, cu o editie remarcabila.

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, ochiul vigilent al Ralucai Badulescu, fin observator de la masa juratilor, o banuieste pe Ramona, una dintre aspirantele la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania ca beneficiaza de aportul unui stilist pentru a-si “compune” aparitiile din emisiune.

Dupa ce, in editiile trecute, Maurice Munteanu a suspectat-o ca are ajutor extern in construirea tinutelor vestimentare, astazi, Raluca Badulescu este ferm convinsa de acest lucru.

“Am trecut de atatea ori, prin magazine, pe langa acest gen de sacouri, dar nu le-am <bagat in seama> pentru ca da, recunosc, nu le-am vazut in aceasta combinatie. Si mie-mi place sacoul acesta. Ai stilistul bun!“, spune Raluca.

Care este motivul pentru care sustine acest lucru Raluca Badulescu, dar si cine sare in apararea Ramonei veti putea afla in editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.