Cornel Gales a simtit la un moment dat nevoia sa se imbrace cu lenjeria intima a Ilenei, astfel a simtit-o mai aproape de el!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 sep 2017, 10:11

Luis Lazarus sustine ca gestul lui Cornel Gales este unul deplasat, ca un om normal nu ar proceda in acest fel.

"Avea un set de chiloti. Intr-o cutiuta. Asta iarna si-a dorit sa-i poarte, ea purta alt gen, mai mici, dar atunci si-a dorit lenjeria aia. Nu am gasit-o la acest moment. Intr-o zi am dat de chestia aia, dupa ce ea nu mai era. Am avut asa o dorinta, m-am imbracat eu cu chilotii aia. Este un gest deplasat, nefiresc. Eu am povestit o etapa care nu-mi face onoare, dar mi-a facut foarte bine atunci", a declarat Cornel Gales.


 
"Da,  imi veneau. Am tras de ei. I-am mai purtat de atunci. I-am mai si spalat. Chilotii erau noi", a mai declarat Cornel, dupa ce a fost intrebat daca a purtat lenjeria de mai multe ori.

 
"Omul care a ajuns sa se imbrace cu chilotii sotiei moarte a ajuns la un punct... Mi se pare aiurea, un fetis ciudat. Eu nu inteleg, nu pot sa inteleg asta.
Ceea ce face Cornel este mult peste ce poate face un om. Ma frapeaza faptul ca se indragosteste, se afiseaza, se angajeaza, face selfie-uri la doar 6 luni de la moartea sotiei", a declarat Luis Lazarus.
"Am simtit o nebunie. O durere interioara", si-a explicat Gales gestul.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.