HILAL din serialul "PATRIA MEA ESTI TU", actrita de la varsta de sapte ani! Iata cum a stralucit frumoasa MIRAY DANER pe scena "Premiilor Altin Kelebek" 2017!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2017, 13:39
video Foto(10)

Premiile ALTIN KELEBEK, acordate în fiecare an, in Turcia de Pantene si prestigiosul cotidian Hurriyet, au desemnat castigatorii primei categorii.

La categoria talentelor care stralucesc precum niste staruri internationale, juriul a decis ca premiul sa mearga catre: Melisa Senolsun, Hazal Filiz Kucukkose si Miray Daner. Fiecare dintre acestea si-a creat propriul ei miracol la un moment dat in viata, care a purtat-o pe culmile succesului.


Miray Daner, una dintre cele mai tinere actrite (18 ani) a crescut pe platourile de filmare si face parte din categoria actorilor care si-au construit singuri cariera, prin propriul talent.

Citeste si: POVESTE ULUITOARE DE DRAGOSTE, infiripata pe platourile de filmare ale serialului "KOSEM"! Iata cine sunt protagonistii surprinzatoarei aventuri si cat a durat relatia lor!


Trofeul Altin Kelebek la aceasta categorie a mai fost acordat de doua ori pana acum, desi anul acesta va fi editia a 44-a.
Prima care a inmanat acest premiu a fost Berguzar Korel in 2015, iar in 2016, premiul a fost inmanat de Neslihan Atagul.