YILDIZ din "PATRIA MEA ESTI TU", traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un tanar actor turc si are ganduri serioase de casatorie! Iata ce cuplu frumos formeaza PINAR DENIZ si KAAN TURGUT!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mar 2020, 10:42
video Foto(12)

Frumoasa Pinar Deniz este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din generatia tanara.

Pinar Deniz s-a nascut in 1994, in Istanbul si a absolvit cu succes Facultatea de Relatii Publice si Publicitate in cadrul Universitatii din Istanbul. Desi se indrepta in cu totul alta directie in ceea ce priveste cariera sa, Pinar Deniz si-a dorit inca din copilarie sa devina actrita si a decis sa revina la prima sa dragoste, actoria.

Talentul si frumusetea ei au fost rapid remarcate de marile case de productie sin Turcia, care fara sa stea pe ganduri i-au oferit deja roluri in serialele turcesti.

In anul 2015, Pinar Deniz a jucat in videoclipul celebrului cantaret Murat Dalkilic si in acelasi an a fost cooptata intr-o noua productie, "Beyaz Yalan".
Insa de departe rolul care i-a adus un succes rasunator si a propulsat-o printre cele mai talentate si apreciate actrite a fost cel jucat in serialul-fenomen "Patria mea esti tu". La doar 24 de ani, frumaosa actrita interpreteaza magistral rolul suavei Yildiz, fiica colonelului Cevdet.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.