Interviu cu Alexandru Costin, administrator Funerare Alexandru

Author: B.M.
Actualizat: 20 sep 2017, 13:53

Firma Funerare Alexandru este o firma de pompe funebre din Bucuresti ce si-a creat deja un nume si o reputatie destul de stralucita in ultimii cativa ani, tocmai prin faptul ca ofera servicii funerare complete, de calitate si ca-si pun clientul pe primul loc, inainte de toate.

Funerare Alexandru este printre putinele firme de pompe funebre care ofera  consultanta gratuita pentru a clarifica orice nelamurire si sprijin atat moral cat si fizic pentru persoanele indoliate.

Motivul pentru care a infiintat aceasta firma de pompe funebre din Bucuresti, spune Alexandru Costin, managerul, „este pentru ca mi-am dorit sa le ofer persoanelor ce trec prin astfel de momente grele, un ajutor in plus. Am trecut si eu, la fel ca orice om, prin astfel de clipe in viata mea si stiu cat de greu poate fi si de cat de mult sprijin ai nevoie. Zilnic ma suna persoane confuze, care nu stiu exact cum se procedeaza, in special cu hartiile si cu certificatul constatator de deces si le explic tuturor, cu rabdare, cum trebuie sa actioneze in cazul respectiv. Cred ca rabdarea este una dintre cele mai importante calitati atunci cand iti creezi o afacere care este menita sa lucreze cu oameni, mai ales cu oameni indoliati, asa ca majoritatea persoanelor pe care le-am angajat dispun de aceasta calitate.

Principalul lucru pe care il spun clientilor mei atunci cand ma suna, este sa-si pastreze calmul. Ştiu ca le este greu, dar nu vor reusi nimic daca sunt agitati. Asa ca, in cazul in care persoana draga suferea deja de o anumita boala si va asteptati la moartea acesteia, nu mai are rost sa anuntati politia sau salvarea. Certificatul constatator de deces poate fi eliberat de medicul legist sau medicul de familie si astfel poate fi efectuata si imbalsamarea alaturi de celelalte procedee.

In cazul in care persoana draga a decedat in mod subit, atunci este cazul sa sunati la serviciile de ambulanta si politie. Medicul de pe ambulanta va decide daca este vorba despre un caz INML sau nu, iar daca este vorba, atunci medicul de acolo va va elibera certificatul constatator de deces.”

Funerare Alexandru are grija de absolut orice, pana in cel mai mic detaliu. Puteti beneficia de la aranjamente florare din flori naturale, pana la sicrie, haine si chiar si monumente funerare. Firma de servicii funerare accepta si ofera pachete pe baza ajutoarelor de inmormantare si asigura manipularea si pregatirea decedatului indiferent de locatii si loc de veci.

Alexandru Costin ne ofera cateva sfaturi de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne alegem firma de pompe funebre pe mainile careia vrem sa lasam totul. „În primul rand trebuie sa va asigurati ca totul se desfasoara intr-un cadru legal, cu toate certificatele si hartiile necesare. Uneori stim ca oamenii se grabesc si vor ca totul sa se termine cat mai repede, dar graba strica treaba. Imbalsamarea este un proces complex, realizat de persoane calificate si necesita certificatul constatator de deces pentru a se putea face.

De asemenea trebuie sa fim atenti ca personalul angajat acolo sa fie unul calificat, iar totul sa se desfasoare in conditii de maxima igiena. Ar fi indicat si sa va asigurati din timp ca firma de pompe funebre va ofera servicii complete, mai ales daca stiti situatia in care se afla persoana draga. Ştiu ca in astfel de momente preferati sa negati ca se va intampla ceva rau si sa va spuneti in mod repetat ca totul va fi bine, dar astfel de lucruri fac parte din ciclul vietii si nu le putem evita, din pacate. Asa ca, mai pe scurt, recomandarea mea este sa va interesati bine de firma respectiva si de toate lucrurile pe care le pune la dispozitie, din timp. În cazul in care totul s-a intamplat pe neasteptate, alegeti servicii care va vor lamuri pe deplin si va vor raspunde la orice intrebare. Noi, vom incerca sa empatizam tot timpul cu clientul nostru si sa-i oferim tot ceea ce are nevoie.”

Succesul si excelenta se poate obtine din orice domeniu, fie acesta chiar si de servicii funerare. Funerare Alexandru este si va ramane una dintre cele mai bune si apreciate firme de pompe funebre din Bucuresti, tocmai datorita faptului ca va ofera un pachet complet. Un pachet complet atat de servicii de calitate, cat si un pachet complet de sprijin si suport moral.


 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.