"Ce cauti cu toate treburile astea largi, cu sacul asta pe tine. Ghetele sunt ORIBILE, rochia e de un lalaism si freza e lalaie"/"Arati de parca vii de la un festival de bere...Esti NEMARITABILA IN PROPORTIE DE 70%" Cum a reactionat Raluca cand a vazut MA

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2017, 09:58

Tinuta Biancai a lasat-o muta pe Raluca Badulescu, insa nu intr-un sens bun.

"Asa o fata frumoasa imbracata intr-un sac. Mai Bianca, ce e chestia aia care te lateste ingrozitor. Catifeaua lateste, mai ales cea care face ape. Mai e si larga. Tu ai un bust superb. Nu stiu ce cauti cu aceste treburi largi. Nu ai fi facut nicio primavara daca puneai curea in tale. Geanta nu are nicio legatura, freza este si ea lalaie, incaltarile sunt de o uratenie..."

"Arati de parca vii la un festival de bere. Eu nu beau deloc, dar ma distreaza ca ai pus dresuri albe si ca esti nemaritabila in proportie de 70%", i-a spus si Iulia Albu concurentei.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.