Beatrice a reusit un styling nouazecist pe gustul lui Maurice si a Ralucai care a comparat-o cu Madona."Admir aceasta ambitie a ta de a face lucruri noi si de a face lucruri riscante"

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2017, 09:59

Concurenta a crescut in ochii Ralucai si a lui Maurice avand in vedere styling-ul facut. Iar Iulia a fost entuziasmata de ambitia lui Beatrice.

Beatrice incearca sa se reinventeze de fiecare data si de cele mai multe ori ii si iese, avand in vedere ca si tinuta de astazi este una foarte reusita in opinia juratilor care au laudat-o pentru look-ul nouazecist si pentru ambitia de a face lucruri noi si riscante.

"Mie imi place foarte mult si are un vibe foarte actual. Titirca, mie imi place acest styling nouazecist...a spus Maurice.

"Mie nu imi place neaparat styling-ul, insa admir ambitia ta. Nu imi plac sandalele in aceasta combinatie si nici geanta", a laudat-o si Iulia.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.