Maurice Munteanu a luat foc cand a auzit ce vorbe a scos pe gura Anca! De la ce a pornit totul aflati azi, in emisiunea “Bravo, ai stil!”, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 21 sep 2017, 09:03

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, juratii sunt intrigati de modul in care se autointituleaza anumite persoane, incercand sa isi valideze competente pe care nu le au.

In momentul in care Anca, una dintre concurentele emisiunii afirma ca in compozitia tinutei vestimentare a fost ajutata de catre o “coach stilist”, Maurice este stupefiat, juratul dorind sa inteleaga semnificatia acestei asocieri.

“Eu lucrez de 20 de ani in aceasta industrie si am lucrat, nu am plimbat trei fermoare de la stanga la dreapta. Nu as putea niciodata sa vin si sa spun ca sunt "coach" (n.r.

antrenor), desi primesc mesaje de zeci de ani… Vreau sa imi spui ce face un coach stilist, adica ce o recomanda pe distinsa doamna?”, spune juratul.

Ce explicatie ofera Anca veti putea afla urmarind editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, numai la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.