"Te-ai gandit vreodata ca lucrurile pe care ti le-am spus au fost menite sa te ambitioneze?! Nu o sa ma port cu voi de parca ati fi niste portelanuri"/ "Pe mine m-au durut" Raluca Badulescu, fiarta pe tinuta celor doua:"Demult nu am mai vazut atata culoar

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2017, 18:04

Iuliana si Emiliana s-au prezentat in fata juratilor cu look-uri in culori extrem de vibrante.

Dupa toata discutia pe care cele doua tinere au avut-o in platou cu Ilinca Vandici, a venit si momentul jurizarii. Vizibil afectate de ce se intampla intre ele, Iuliana chiar i-a spus Iuliei Albu ca se simte foarte prost in urma jurizarii din editia trecuta cand i s-a spus ca nu se ridica la nivelul Emilianei. Juratul i-a spus scurt ca acea afirmatie a fost menita sa o ambitioneze, nu sa o demoralizeze si ca ar trebui sa stie ca ea nu se va purta cu ele cu manusi.

"Tu mai multe lucruri de imbunatatit, iar in capul Emilianei nu stiu ce a fost de si-a pus acei cercei. Aveai nevoie de niste clipsuri mari, rotunde. Gentile sunt urate, insa impreuna functionati", a fost concluzia Iuliei Albu.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.