Silvia a dat iama in dulapul “pisicutelor” de la “Bravo, ai stil!”: au stilist sau nu? Iuliana si Emiliana, puse in dificultate de castigatoarea primului sezon al emisiunii? Aflati in Gala de sambata, de la 22.00, la Kanal D

Autor: Bogdan Mihai
Actualizat: 22 sep 2017, 10:04

In Gala de sambata aceasta a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, Silvia Popescu, castigatoarea primului sezon al emisiunii, merge acasa la Emiliana si Iuliana pentru a dezlega misterul: au sau nu au acestea stilist!

Cele doua fete sunt puse in fata unei probe stilistice, chiar sub ochii atenti ai Silviei.

“Vreau sa trecem la lucruri serioase! Astazi vreau sa va pun in dificultate si sa imi realizati repede doua stiluri vestimentare. Tu, Iuliana imi faci o tinuta in stilul gipsy, iar tu Emiliana, ceva alternativ. Vreau sa va vad veleitatile de stilist. Acum!”, spune Silvia.

Care este concluzia la care a ajuns Silvia si cum s-au descurcat Emiliana si Iuliana veti putea afla urmarind Gala de sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal

D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.