Drama care i-a macinat sufletul Nicoletei Voica: ”Eu si mama muream cu incetinitorul cand fratele meu se chinuia. Am vrut sa termin cu viaţa!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 26 sep 2017, 09:33

Una dintre cele mai indragite interprete de muzica populara este, fara doar si poate, Nicoleta Voica. Mereu cu zambetul pe buze, artista ascunde, insa, o drama, despre care a acceptat sa vorbeasca in direct

Şi-a pierdut fratele, iar acum frumoasa artista a vorbit despre momentele dramatice pe care le-a trait.

”Intr-un fel, se spune ca e mai bine sa vorbesti, ca sa te eliberezi, insa desi au trecut ataţia ani, nu pot sa vorbesc despre asta. Dar eu cred ca am trait cea mai trista poveste. Mi-au plecat ataţia oameni dragi, ca ma mir ca mai am suflet. Cel mai mult am suferit cand a murit Silviu, fratele meu, la 19 ani.

Mama mea avea si ea cancer, dar am aflat apoi, dupa moartea lui. Tot timpul statea asa, cu mainile la cap si nu mai putea. O intrebam ce are si imi spunea ca ”nu mai suporta sa auda cum face pamantul pe sicriul lui Silviu.”. Medicii spuneau ca poate trai.


”Eram cinci fraţi. Lui ii placea sa faca schimb de casete si, intr-o zi, in timp ce alerga a facut o entorsa.
Cand m-am intors din turneu l-am intrebat ce se intampla. L-am trimis la doctor. S-a dus la spital si nu mai venea. M-am dus si l-am gasit in faţa, la spital. M-am enervat, am intrat la el. A venit medicul mi-a zis ca are un fel de cancer osos. L-am dus la Timisoara. Acolo, medicul i-a facut investigaţii si la un moment dat, i-a spus mamei: Mai aveţi copii, doamna? Pe asta o sa-l pierdeţi.
L-au internat. Avea niste dureri ingrozitoare. L-au operat. M-a rugat sa stau langa el. Cand s-au deschis usile, l-am vazut. Nu dormea. Încerca sa vorbeasca, dar nu putea de durere. Am stat cateva zile in spital, incercam sa-l inveselesc, dar nu imi iesea. La un moment dat, m-a sunat Tudor Vornicu. M-a ajutat. L-am adus la un spital, iar medicul ne-a zis ca-i taie piciorul. N-a putut sa-i spuna el.
I-am spus eu. A fost de acord, iar inainte sa mearga la operaţie, a pornit un casetofon, a dansat, ca el era un dansator. Eu si mama muream. Nimeni nu stia de unde ii taia  piciorul. Cand a iesit din operaţie am vazut. Era de sub genunchi. Au urmat niste zile cu dureri crunte. A avut o sansa.  A fost dificil. Statea pe marginea patului si zicea: <<Am venit cu doi papuci si plec cu unul.>>Am
venit acasa si a inceput calvarul. Am primit oferta sa plec in America si am plecat. Am facut un mulaj, l-am luat cu mine in bagaj ca sa-i aduc proteza. Cu o zi inainte sa-i fie gata, a murit. Eu n-am avut acte sa vin, dar am stat pe telefoane.Am auzit-o pe mama << Du-te, puiule, ca mama vine la tine.>> De asta inţeleg durerea oricui si durerea mamei Denisei.
N-o sa fie bine niciodata, chiar daca te doare. Eu l-am ras in cap, singura. Îi cadea parul si ii intra in gura din cauza chimioterapiei. O parte din mine a murit atunci. I-am promis ca ma intorc si m-a durut foarte tare, ca n-am putut sa vin.”, a marturisit Nicoleta Voica, in direct la WOWbiz.

”În sapte ani, au murit toţi. A murit fratele, apoi mama, in trei ani, iar apoi tatal. Ea nu mai voia sa traiasca. Voia sa plece la copilul ei.”, a mai povestit ea.
Chiar daca ascunde o drama, Nicoleta Voica nu uita sa zambeasca.
”Îmi compun singura textele, pot sa cant si Silviu si-ar fi dorit sa fie asa. La noi in casa era veselie. Mancam clatite, beam vin. Doar cine traieste departe stie ce inseamna dor. Uneori simt ca doare atat de tare ca simt ca pot aprinde Universul.”, a mai spus ea.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.






 

 

Taguri: