CEVDET din "PATRIA MEA ESTI TU", un familist desavarsit si in viata reala! Iata cum a sarit in apararea sotiei sale HALIT ERGENC si ce replica a dat celor care i-au adus critici!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 sep 2017, 11:25
video Foto(6)

Halit Ergenc si Berguzar Korel formeaza unul dintre cele mai frumoase si longevive cupluri din Turcia.

Cei doi soti si-au respectata intotdeauna profesia si fanii si de aceea nu s-au ferit sa-si expuna viata de cuplu si sa dezvaluie tuturor cu s-au cunoscut, cum au ajuns sa se indragosteasca si prin care au fost cele mai frumoase momente din viata lor.

"Cu ani in urma, la inceputul relaţiei noastre, când toata lumea era asupra noastra, ca si când ar saliva, explicam intr-un interviu trairile noastre.
Cine este om, pricepe când i se spune prima data, dar astazi, dupa atâţia ani, in unele locuri, inca se fac anumite interpretari urâte, mai ales despre Bergüzar, ceea ce ma face sa gândesc ca nu am reusit sa explic bine situaţia noastra.", a spus actorul.

Bergüzar Korel este de opt ani soţia mea, minunata mama a fiului nostru Ali, intotdeauna cea pe care o preţuiesc si o iubesc cel mai mult.

Resping astfel interpretari, le consider absolut nedrepte si le condamn cu fermitate.", a adaugat Halit Ergenc.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.