Stereotipuri si adevaruri despre cele 12 semne ale Zodiacului. Tu stii care sunt adevaratele puncte tari ale zodiei tale?

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 sep 2017, 14:54

Toti cei care cred in influenta semnelor zodiacale asupra destinului stiu stereotipurile legate de caracteristicile zodiilor. Iata care sunt adevaratele puncte tari ale zodiei tale.

Berbec

 

Stereotip: Un om coleric, care nu isi isi poate controla impusivitatea si are are un temperament vulcanic.

 

Adevarul: In realitate, berbecii sunt inteligenti si pot fi lideri intelepti. Incapatanarea lor e, probabil o bariera protectoare pentru slabiciunile lor.

 

Taur

 

Stereotip: Sunt lenesi si materialisti. Sunt groaznic de incapatanati si gurmanzi.

 

Adevarul: Ceea ce multi numesc materialism e, de fapt, pofta de a trai viata din plin si de a experimenta toate lucrurile bune. Le place sa se inconjoare de lucruri placute si frumoase. In privinta incapatanarii... e adevarat. Scuze.

 

Gemeni

 

Stereotip: Sunt oameni cu doua fete. Nu sunt demni de incredere si excentrici.

 

Adevarul: Duplicitatea gemenilor e de fapt o demonstratie a abilitatii lor remarcabile de adaptare. Sunt flexibili, pot evalua corect situatiile noi in care se gasesc si se adapteaza pentru a se descurca.

 

 

Rac

 

Stereotip: Sunt plangaciosi si plini de toane. Probabil au un atasament exacerbat fata de mama.

 

Adevarul: Cea mai mare putere a unui nativ din zodia Rac e empatia fata de sentimentele celor din jur si capacitatea de a intui ce se intampla.

Sunt cei mai ajutatori din nativi.