Madalin Ionescu, despre postura de mama a Gabrielei Cristea: “Nu ii voi spune eu cum sa isi creasca fetita, stiu ca a facut cursuri in acest sens!” Video exclusiv!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 sep 2017, 12:56

Madalin Ionescu si Gabriela Cristea sunt buni prieteni, motiv pentru fostul prezentator de a fi alaturi de vedeta de la Kanal D dupa ce aceasta a nascut in urma cu saptamana o fetita!

“Eu si Cristina suntem intr-o relatie foarte buna cu Gabriela Cristea si sotul sau, iar acum, ca au devenit parinti, ne bucuram foarte mult pentru ei! I-am felicitat! Le-am vizitat si casa inainte sa se nasca Victoria, acum, sunt foarte fericiti si noi le suntem alaturi! Sincer, abia asteptam sa mergem la ei, dar este o perioada mai dificila, mai speciala, sunt acele zile sau acea saptamana de dupa nastere cand vrei sa fi un pic singur, sa te dumiresti cum este cu viata de parinte, ce trebuie sa faci, de aceea ii lasam sa se bucure de aceste momente! Peste

cateva zile insa, ne vom duce pe la ei pe acasa!”, a spus Madalin Ionescu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro!


Desi are trei copii, Madalin s-a ferit sa dea vreun sfat sotilor Clonda, si se bazeaza pe instictele Gabrielei.
“Nu le voi spune eu cum sa isi creasca fetita, stiu ca au facut si cursuri in acest sens, insa ii voi lasa sa isi dezvolte instinctele! Sunt convins ca Gabriela este foarte pregatita pentru acest moment, la fel si barbatul ei! Sunt sigur ca se vor descurca.
Totusi, daca ne vor solicita vreodata ajutorul sau sfaturile, le vom da cu cea mai mare placere”, a mai declarat Madalin!

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.