Prima reactie a Andreei Marin dupa aparitia imaginilor cu ea si noul iubit! Ce spune despre relatia cu Adrian Brincoveanu, partenerul cu 10 ani mai tanar

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2017, 09:43

Andreea Marin a fost surprinsa la mall, in compania unui barbat misterios. Daca intitial s-au ferit de ochii curiosilor, la plecare si-au asumat si au mers impreuna spre masina.

Mai mult decat atat, la un moment dat, cei doi s-au luat de mana, semn ca isi asuma totul pana la capat.
WOWbiz a aflat identitatea barbatului. Acesta este Adrian Brincoveanu si este consul al Romaniei in Libia.
"Eram intr-un mall din zona Pipera. Andreea Marin isi face cumparaturile acolo. Am vazut intr-o tinuta mai sexy si am zis sa o filmam. In timp ce o filmam, a aparut un domn.

S-a uitat la noi si imediat s-a indepartat, apoi a pus mana pe telefon.

 
A sunat pe cineva si in acel moment i-a sunat si Andreei Marin telefonul. Cand a inchis el, a inchis si ea. In acel moment ne-am dat seama ca este ceva la mijloc si am inceput sa-l filmam", a povestit paparazzo Wowbiz momentul in care a surprins-o pe vedeta alaturi de noul partener.

 
"Daca ea s-a tinut cu el de mana pe strada, este clar ca vorbim despre o noua relatie. Andreea a fost intotdeauna o femeie asumata. Cand o sa fie cazul, o sa vorbeasca. Ea este o femeie care isi doreste sa fie iubita si respectata. Faptul ca ea cauta in continuare iubirea, este pentru ca nu se multumeste cu putin. Ea nu face compromisuri nici pe plan profesional, dar nici pe plan personal.

Echipa WOWbiz a contactat-o pe Andreea Marin, insa nu si-a dorit sa comenteze nimic legat de imaginile aparute in presa.
"Imi pare rau. Este viata mea privata si nu avem nimic de discutat pe acest subiect. Asa ramane, privata", a declarat Andreea Marin, dupa aparitia imaginilor cu noul iubit.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.