Va doriti servicii funerare complete? Apelati la Funerare Rainbow Dorobantu

Author: B.M.
Actualizat: 14 sep 2020, 01:15

Va doriti servicii funerare complete?

Apelati cu incredere la Funerare Rainbow Dorobantu. De ce? Fiindca cei de aici va pun la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru ca inmormantarea sa aiba loc in cele mai bune conditii. Fiecare serviciu oferit de aceasta firma de pompe funebre Bucuresti, condusa de domnul Alexandru Dorobantu, este tratat cu demnitate si responsabilitate.

Astfel, persoanele care apeleaza la aceasta firma isi vor aminti mereu de slujba de inmormantare, de masina cu care a fost transportat decedatul, de sicriul acestuia, dar si de firma care s-a ocupat de intreaga ceremonie funerara.

Apeland la serviciile acestei firme puteti beneficia de:

- repatriere decedati;
- transport funerar international;
- constatare deces,
- imbalsamarea decedatului;
- toaletarea si cosmetizarea decedatului;
- manipularea decedatului;
- transportul decedatului la capela si cimitir;
- transport funerar Bucuresti;
- ajutor de deces;
- incinerare umana etc.

Serviciile funerare ale acestei firme sunt disponibile in orice sector al capitalei, iar pentru a veni in sprijinul celor care doresc servicii funerare complete, reprezentatii firmei pun la la dispozitia clientilor lor cinci pachete funerare. Astfel, veti avea posibilitatea sa optati pentru pachetul care corespunde nevoilor dvs.

Asadar, puteti opta pentru urmatoarele pachete:

- pachet funerar in baza talonului de pensie, cost: Zero lei;

- pachet funerar standard plus (se achita cu talonul de pensie plus 520 lei);

- pachet funerar spital (se achita in totalitate cu talonul de pensie);

- pachet funerar incinerare (se achita in totalitate cu talonul de pensie);

- pachet funerar lux (se achita cu talonul de pensie plus 2900 lei).

Intr-o astfel de zi, durerea este sfasietoare iar organizarea unei inmormantari este dificila. Din acest motiv, prin achizitionarea unui astfel de pachet complex, puteti scapa de grija organizarii acestui eveniment trist. 

In fiecare pachet intra diverse produse si servicii precum:

- sicrie (diferite modele, culori, esente ), sicrie economice si de lux;
- cruci;
- voal;
- perna;
- colaci (cap, prescura si arhanghel);
- coliva;
- prosoape preot si dascal;
- prosoape pentru cruce si capac, masini, gropari;
- batiste;
- lumanari;
- banuti pentru bastiste;
- pachete alimentare;
- toiag;
- sticla vin,vin+ulei;
- doliu usa;
- doliu piept;
- candele;
- catui;
- transport sicriu domiciliu/azil;
- doctor constatare deces;
- medic imbalsamare;
- acte necesare inhumarii sau incinerarii etc.

Serviciile funerare sunt deservite la cel mai scurt timp de la deces, iar echipa Funerare Rainbow Dorobantu ajunge foarte usor in toate zonele in care a fost chemata.

Daca persoana trebuie repatriata, aceasta firma asigura transport funerar international atat pe cale terestra, cat si aeriana. De asemenea, va poate pune la dispozitie si transportul cenusei daca persoana decedata a fost incinerata.

Daca optati pentru repatrierea pe cale terestra, persoana decedata va fi ridicata din locul unde se afla (domiciuliu/azil/morga/spital) si depusa intr-un sicriu ce are in componenta lui zinc. Este un scriu special folosit doar pentru transport.

In ceea ce priveste documentele, avizele si certificatele necesare pentru transportul persoanei decedate,  Funerare Rainbow Dorobantu se va ocupa si de acestea. Apoi va fi repatriata persoana decedata in masini ce au sisteme speciale de control al temperaturii. Astfel, trupul este foarte bine conservat in timpul transportului.

Acest tip de repatriere este mai ieftina, trupul decedatului ajunge la destinatie intr-un timp destul de scurt, iar documentele care trebuie intocmite sunt mai putine.

In cazul in care optati pentru repatriere aeriana, trupul decedatului va fi ridicat din locul unde se afla, imbalsamat, depus intr-un sicriu potrivit pentru transport funerar international. Aceasta firma se va ocupa de toate documentele necesare transportului (avize, certificate). Se va rezerva zborul pentru transportul aerian si transportul la aeroport.

Trupul unei persoane decedate poate fi repatriat din state precum Franta, Marea Britanie, Turcia, Spania, Olanda, Ucraina, Italia, America etc. Transportul trupului va fi asigurat doar pana la cel mai apropiat aeroport de localitatea in locuiti. Apoi trupul decedatului va fi luat de la aeroport si transportat la destinatia finala.

Indiferent de destinatia solicitata, firma noastra de pompe funebre din Bucuresti ofera clientilor sai servicii de repatriere de calitate. Asadar, se poate apela la aceasta firma oricand si cu incredere.

In cazul in care persoana decedata a fost incinerata, odata apelat la serviciile acestei firme, echipa acesteia se va ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru transportul cenusei. Firma va poate pune la dispozitie si urna pentru transport.

Funerare Rainbow Dorobantu ofera cele mai bune, prompte si de calitate servicii in ceea ce priveste repatrierea trupului persoanei decedate atat pe cale terestra, cat si aeriana, dar si a cenusei.

Inmormantarea persoanei dragi reprezinta un moment extrem de dificil si dureros. Apelarea la serviciile firmei Funerare Rainbow Dorobantu va poate scapa de grija organizarii acesteia si va poate ajuta sa-i aduceti persoanei decedate un ultim omagiu asa cum se cuvine. De asemenea, optand la serviciile acestei firmei, veti intelege ca experienta intotdeauna face diferenta.

Detalii despre Funerare Rainbow Dorobantu gasiti aici: https://funerare-rainbow-dorobantu.ro/

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.