MERYEM UZERLI (Sultana Hurrem din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii") are un nou iubit? Iata in compania carui barbat misterios a fost surprinsa frumoasa actrita si cat de fericita este!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 oct 2017, 12:17
video Foto(5)

Dupa despartirea de tatal fetitei sale, Meryem Uzerli a avut doar cateva relatii pasagere.

De curand, presa turca sustine ca noul iubit al actritei Meryem Uzerli ar fi actorul si prezentatorul egiptean Bassel Alzaro.


Cei doi nu au confirmat zvonul aparut in presa, insa postările lor de pe conturile de socializare indica mai mult decat o simpla prietenie, deoarece acestia par destul de apropiati si se simt bine impreuna oriunde s-ar afla.


S-au intalnit, de mai multe ori, in Dubai, Berlin si acum prietenul egiptean este la Istanbul, unde frumaosa actrita ii prezinta cele mai interesante locatii si isi petrec mult
timp impreuna.


Presa mai scrie ca Meryem Uzerli s-a hotarat sa-si cumpere o casa in Istanbul si ar fi ales sa locuiasca intr-un complex rezidential din Etiler pentru care ar fi platit suma de 1 milion si jumatate de dolari, semn ca nu are de gand sa se mute intr-o alta tara momentan.

(sursa: takvim.com.tr, viata cu aroma de cafea)
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.