Lora, detalii incendiare din relatia cu Ionut Ghenu! Blondina a vorbit despre casatorie si sarcina: "Copilul si nunta pot veni la pachet"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 iul 2022, 15:45

Lora este mai fericita si mai implinita ca niciodata, aristei ii merge bine atat pe plan muzical, cat si pe plan personal.

Reporterii WOWbiz au reusit sa o prinda pe Lora si sa obtina de la ea cel mai sincer interviu de pana acum.
Vedeta vorbeste cu drag despre evenimentele de pe scene, chiar si de cele mai putin placute. Intrebata care a fost cel mai penibil moment de la un concert, Lora a povestit ca acela in care i s-au rupt pantalonii pe scena.

 
"S-a intamplat recent.
Am eu o pozitie in care ma pun pe scena. Noroc ca a fost ultima melodie din concert. M-am pus in genunchi si mi s-au rupt pantalonii. Din fericire doar cei din trupa mea s-au bucurat de priveliste", ne-a povestit Lora.
Cat despre viata personala, artista are numai vesti bune.
 
"Clopotele de nunta bat, dar noi intarziem pentru ca avem treaba multa. Noi ne simtit casatoriti, casatoria la noi ar fi o formalitate.
Copilul si nunta pot veni la pachet. Nu conteaza sexul, ce vrea Dumnezeu", a povestit Lora pentru WOWbiz.
 
  "Acasa nu este timid, el nu este deloc asa. Este un tip dur, amuzant. Este un tip foarte colorat si imi place asta la el, imi da incredere in mine. E si sarcastic, mi-a zis ceva la un moment dat si m-am suparat", a mai declarat Lora pentru WOWbiz.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

















 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.