Iranianul Aslan, crai de Dorobanti, si iubita lui, arestati din cauza geloziei! De la dragoste la sase capete de acuzare a fost doar un pas

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 sep 2020, 00:30

Aslan, un tanar iranian in varsta de 27 de ani, cunoscut in cercurile selecte din Capitala, are parte de cea mai neagra perioada din viata lui.

Tanarul a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu o tanara pe care a cunoscut-o pe Instagram, insa 10 zile mai tarziu s-a trezit in arest.

Totul a inceput acum 2 luni, am cunoscut o tanara pe Instagram. Am chemat-o la mine. A stat la vila mea din Corbeanca. A durat 10 zile poveste dintre noi. In astea 10 zile ne-am plimbat, am mers in oras, la zoo, la mall.

Am mers pe la restaurante, la salon.

In 3 ultimele zile, a descoperit la mine in telefon niste discutii si poze cu prietena ei cea mai buna, eu vorbeam cu ea pe ascuns. A inceput cearta. Ea a inceput sa simta, iar cand am vazut ca am inceput sa avem certuri dupa primele zile, i-am zis sa plece. Ea nu a vrut, a zis ca-i pare rau pentru crizele de gelozie.


 Cu o zi inainte sa fiu arestat, m-am vazut cu o alta fata la restaurant. Cand m-am intors acasa aveam sclipici pe mine si a inceput scandalul. A inceput sa arunce cu lucruri. Eu am impins-o, dar se vede si incertificatul medico-legal ca nu a avut nevoie de ingrijiri medicale.
 
In timp ce dormeam am primit un mesaj cu poze cu ea dezbracata. Ca sa evit cearta am plecat de acasa.
Atunci mi-a zis ca o sa-mi arate ea mie si asa a fost.

 Am plecat de acasa, am avut niste treburi. Cand m-am intors, politia era direct in fata casei. Daca era sechestrata nu ma mai duceam eu in fata casei? Am crezut ca este o eroare, nu m-am opus la nimic. I-am lasat sa faca cercetari in casa. Au ridicat un cutit de bucatarie, o sabie de colectie si un pistol care nu mergea.

 
Au ridicat si o banda de scotch, dar ea nu a spus la ce o foloseam. A zis ca o legam cu ea, dar nu a spus ca ea cerea asta si in ce context", a declarat Aslan pentru WOWbiz.
 
Partenera sa a declarat politiei ca a fost sechestrata si batuta de iranian, in vila sa din Corbeanca. Insa, la scurt timp a mers sa-si modifice declaratiile.
Politia a considerat ca favorizeaza infractorul si a retinut-o si pe ea pentru 24 de ore.

 "Ce sa fac toata ziua, ma uit la televizor toata ziua, vorbesc la telefon, ce sa fac. Casa tocmai ce o cumparasem de 2 saptamani. Am luat-o pentru animale, sa avem mai mult spatiu. Mi-e foarte dor de animalele mele. De maimuta si de raton. De care nu mai stiu nimic de ele.
Le iubesc ca pe copiii mei. Maimuta e crescuta cu mine-n pat pana la 5 ani. Peste tot mergeam cu ele.
 
 
Ma simt neindreptatit. De la o relatie de cuplu s-a ajuns la 6 capete de acuzare. Regret ca mi-am facut familia de ras. Si fosta mea, cea cu care am fost 2 ani de zile a fost foarte dezamagita.
 
Este ca o lectie pentru mine", a mai declarat Aslan.
 
 
Intrebat daca a avut vreo relatie cu Loredana Chivu sau Daniela Crudu, Aslan a negat. Tanarul sustine ca le cunoaste, insa sunt doar prieteni.
 
"Nu, nu este adevarat ca am avut o relatie cu ele. Ne cunoastem, am iesit in aceleasi cercuri, dar nu s-a intamplat nimic intre noi. Nu mai cred in zane, cred in arest la domiciliu", a mai spun Aslan pentru WOWbiz.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.
 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.