HALIT ERGENC (CEVDET din "Patria mea esti tu"), deranjat de comentariile rautacioase ale jurnalistilor! Iata cat de transant a fost celebrul actor la cel mai indiscrete intrebari!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 06 oct 2017, 13:19

Halit Ergenc este considerat unul dintre cei mai talentati si apreciati actori din Turcia.

Este clar, presa din Turcia functioneaza in cel putin doua feluri: inventează ştiri pentru a provoca vedetele să ia atitudine stiri pe surse ca publicitate mascată pentru un proiect
Sau poate sunt si jocuri prin care se vrea să li se scada cota actorilor foarte buni.
Exista vedete importante care sunt discrete si vorbesc rareori, acestea fiind tinta stirilor inventate.

De curand, Halit Ergenc a fost surprins cu sotia Berguzar Korel si fiul Ali iesind dintr-un restaurant din Etiler.

Reamintindu-i-se ca a fost criticat in privinta banilor primiti pentru serial, acesta a raspuns:

"Muncim ca nebunii si ne castigam banii cu sudoarea fruntii. Suntem rasplatiti pentru ceea ce facem! Nu are nimeni dreptul sa ne ceara socoteala. Depunem eforturi foarte mari si facem sacrificii in multe puncte ale vietii. Arata spre noi de parca traim din gratuitati. Daca s-ar fi putut, toti ar fi fost faimosi!", a spus Halit Ergenc.


Despre casa cumparata in Grecia si locurile pe unde s-au plimbat, acesta a spus raspicat: "Nu am cumparat nicio casa, nici de vara si nici de iarna. Si nici nu ne-am plimbat prin locurile unde s-a spus ca am fost!"
(sursa: hurriyet.com.tr, viata cu aroma de cafea)

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.