Sute de mii de oameni, revoltati de ce a patit adolescenta aceasta! Cand au vazut-o imbracata asa, profesorii nu i-au dat voie sa apara in albumul scolar! Totusi, toata lumea se intreaba ce e in neregula cu tinuta ei... Tu ce parere ai? FOTO

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 07 oct 2017, 14:40

Cand tanara a trimis fotografia pentru a fi inclusa in albumul de sfarsit de an, nu astepta ca aceasta sa ii fie respinsa pe motiv ca e "nepotrivita".

Adolescenta Eleanor Fitzwilliams s-a plans pe Internet pentru nedreptatea la care a fost supusa si a avut argumente solide. 

 

In timp ce ea purta o bluza fara maneci, cu o crapatura putin mai adanca pe margini, care ii lasa la vedere o parte din sutien, 20 dintre colegii ei au fost fotografiati la bustul gol, in pantaloni de inot. Acestia faceau parte din echipa de inot a scolii iar conducerea institutiei a considerat ca este in regula ca acestia sa apara in album in "constumul" de inot.

 

Ea a postat pe Twitter doua fotografii, una cu tinuta ei si alta cu tinuta echipei de inot. "Pentru ca se vede o bucata din sutien, tinuta mea a fost considerata nepotrivita. Totusi, iata poza echipei de inot a baietilor", s-a plans ea in comentariul postarii, care a strans, rapid, aproape 200.000 de reactii.

 

 

Tu ce parere ai? Merita tanara sa fie criticata pentru tinuta ei?