Il mai stii pe printul Mustafa din serialul KOSEM? Desi are doar OPT ani, Alihan Turkdemir va juca in rolul principal intr-un serial, alaturi de unul dintre cei mai in voga actori turci! Uite cine ii va fi partener

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 22 aug 2021, 20:45

Pana la varsta de sase ani, Alihan era deja o celebritate in Turcia, "bifand" deja trei seriale si mai multe reclame TV.

Alihan Turkdemir avea doar sase ani cand a jucat in Kosem si a reusit sa captiveze publicul cu interpretarea marcata de suferinta a Printului Mustafa, care a suferit mult din cauza intrigilor, luptelor pentru putere si ambitiilor care au gravitat în jurul Imperiului Otoman.

 

Recent, site-ul turcesc La Medyatava a anuntat ca, pe 15 octombrie, vor incepe filmarile la un nou serial, intitulat „Hadi be oğlum” (Hai, fiule!). 

 

Alihan Turkdemir va juca alaturi de  Kıvanç Tatlıtuğ, unul dintre cei mai solicitati actori turci, cunoscut publicului din Romania datorita rolului locotenentul Kurt Seyit interpretat in serialul "In dragoste si in razboi", difuzat si de KANAL D in Romania.

 

 

Taguri: