Geanta Alinei, MOTIV de ironii printre jurati!:"Salutam geanta integrata cu succes inca din sezonul doi! Suntem obisnuiti cu ea, face parte din platou..."

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 oct 2017, 16:40

Concurenta s-a prezentat in fata juratilor cu o geanta pe care au avut-o rand pe rand mai multe concurente "Bravo, ai stil!"

Dupa ce Raluca Badulescu i-a atras atentia finut Alinei ca geanta respectiva a circulat pe la mai multe concurente, Maurice Munteanu a subliniat si el acelasi lucru intreband-o ironic pe Alina daca:" Cea mai buna prietena a ta, cea de-o viata si pe viata, nu s-a gandit si ea la aceasta poseta? Mai buna mea prietena, n-ai vrea sa porti si tu aceasta gentuta?! Mai ajustam bugetul..."

"Acea fata ar fi de acord sa i-o dau si Ramonei..."a

raspuns concurenta!

"De unde ati prins voi treaba asta cu decolteul, sa ne infofolim, cum a zis Iulia. Cravata aia trantita acolo, nu prea imi place!" a comentat Raluca.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.