Revolutie de ghetou, in Bascov! Clanurile tiganesti fac „legea” in localitatea argeseana, un reportaj marca "Asta-i Romania!", de la 20.00, la Kanal D

Autor: B.M.
Actualizat: 13 sep 2020, 23:20

Duminica, de la ora 20:00, la "Asta-i Romania” veti putea urmari material amplu despre evenimentele infioratoare care se petrec in localitatea argeseana, Bascov. Bataile in plina strada, avand ca protagonisti clanurile de rromi, cu bate si gloante, au ingrozit localnicii.

Dupa ce, in urma cu cateva saptamani, trei barbati aflati intr-o masina, inarmati cu bate, au inceput sa sicaneze un motociclist, aflat  in trecere prin localitate, incidentul s-a repetat capatand noi proportii. Rromii i-au taiat barbatului calea, l-au pus la pamant si l-au batut cu batele.

Aceasta nu era insa decat scanteia care urma sa aprinda scandalul monstruos ce a infiorat un oras intreg. Clanurile rivale impartite in doua tabere s-au intalnit la mijlocul drumului, ziua in amiaza mare si si-au "reglat conturile”.

Ca intr-o adevarata rascoala, bulibasii, inarmati pana in dinti cu furci, topoare, si chiar cu pistoale, sunt hotarati sa isi faca dreptate, asa ca nimeni nu le sta in drum. Rromii nu par sa se sperie de nimic, ba dimpotriva, atunci cand aud sirenele masinilor de Politie, devin mai inversunati.

"S-au desfasurat doua evenimente de o violenta extrema in interval de nicio luna de zile.

(...) Politia aproape ca nu a facut nimic, ba chiar s-au facut presiuni asupra barbatului sa nu depuna plangere”, spune Gabriel Grigore, redactor sef al publicatiei Jurnalul de Arges.

De ce clanurile de tigani devenit asa de violente si ce fac autoritatile in cazul unor astfel de incidente, putem afla duminica, la "Asta-i Romania!”, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

Taguri:

Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.