Horoscop Mariana Cojocaru: Ce inger iti apara zodia de rele!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 oct 2017, 09:57

Mariana Cojocaru sustine ca exista ingeri care apara fiecare zodie in parte! Iata despre ce este vorba.

Mariana Cojocaru sustine ca exista ingeri care apara fiecare zodie in parte! Iata despre ce este vorba.

Berbec
Berbecul este protejat de ingerul Malahiel. Acesta este ingerul curajului si ii ofera capacitatea de a-si pune in valoare vointa. Cand discutam despre forta nevazuta, spirituala, prin care imbinam ambitia si capacitatea de a fi lideri. Berbecul este cel mai avantajat de acest inger si reuseste sa faca in viata lucruri pe care putini oameni reusesc sa le obtina, oricata pregatire ar avea.



Taur
Taurul este protejat de ingerul Ashmodail – ingerul rabdarii si al perseverentei. Taurul reuseste cu incapatanarea si ambitia sa lupte pentru succes. Taurul duce lucrurile la bun sfarsit cu multa determinare si nu se lasa batut pana nu obtine tot ce doreste. Foarte rar se abate de la traseul sau in viata. Este de neinduplecat atunci cand vrea sa isi atinga un mare vis.

Gemeni- Ambriel- Ingerul gandurilor pure
Nativii din Gemeni primesc puterea lui Ambriel, ingerul menit sa tina departe de ei gandurile prin care le-ar putea face rau
celor din jur si daruindu-le in schimb puterea de a vedea solutii simple la probleme dificile, solutii care sa nu raneasca pe nimeni si care, de obicei, presupun doar comunicare reala.

Cititi continuarea pe kfetele.ro.




 

 

Taguri: