La doar 19 ani, cantarea 145 de kilograme si manca doar TREI lucruri: pui, paste si cartofi prajiti! E incredibil cum arata acum, dupa ce si-a schimbat radical viata

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 16 oct 2017, 14:15

Jessica Beniquez avea o viata plictisitoare, ce se rezuma la mersul zilnic la munca, mancat si urmarit TV.

"Ma ridicam cu greu din pat, viata mea era o mizerie. Aveam tensiunea marita la doar 19 ani si ma realizat ca trebuie sa fac ceva, dar mi-a luat un an pana cand am constientizat cat de periculoasa e situatia mea si mi-am luat inima in dinti", a povestit ea pentru o publicati americana.

 

Tanara a marturisit ca era mofturoasa si nu manca niciodata legume. 

"Mancam fast-food in fiecare zi si mancam doar pulpe de pui, paste si cartofi prajiti", a spus ea.

 

A luat decizia care i-a schimbat viata in timp ce se uita la TV iar nemultumirea ei fata de propria viata ajunsese la un punct critic.

 

A inceput sa tina cont ce mananca si si-a impus sa consume cel mult 1500 de calorii pe zi, incepand sa manance si legume, iaurt, salate, humus sau cereale.

 

In paralel, a inceput sa mearga mai multe pe jos, apoi si-a facut abonament la o sala de fitness, ajungand, in prezent, sa petreaa doua ore pe zi acolo.

 

Iata cum arata Jessica acum:

O postare distribuită de Jessica (@getfitwjessica) pe

O postare distribuită de Jessica (@getfitwjessica) pe

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Urmărește-ne pe: Distribuie
Citește și:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.