Padisahul va fi tata din nou! Faria este atacata pentru ca se doreste ca ea sa piarda sarcina! Azi, in "Kosem", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 oct 2017, 13:38

Vestea venita din partea Fariei ca va mai avea un mostenitor il bucura nespus pe Murat iar Printesa se bucura de toata atentia Padisahului.

Ayse insa, este hotarata sa impiedice, cu orice chip, nasterea copilului Printesei ungare. Sultana Kosem ii atrage atentia Fariei sa nu se bazeze pe copilul ce-l poarta in pantec pentru ca acesta ii va fi luat la nastere, fiind copilul Dinastiei. Ayse joaca un joc periculos. Aceasta pregateste un „atac” violent asupra printesei ungare menit sa ii omoare pruncul.

Citeste si: Cadana ESTER din "KOSEM", actrita de origine bosniaca de o frumusete rapitoare, care a cucerit publicul din Turcia! Iata cat de tanara este in realitate ALMA TERZIC si in ce productii de succes a mai jucat!

Cum Gevherhan impartaseste aceleasi sentimente cu Silahtar, ea isi indeamna sora mai mica, pe Atike, sa il de-a uitarii pe acesta, insa mezina se ambitioneaza. Vistiernicul Ester care afla ca Silahtar este indragostit de altcineva, jura sa se razbune pe acesta.

Citeste si: HILAL din "Patria mea esti tu!": "Am descoperit dragostea adevarata!" Iata de cine este indragostita iremediabil frumoasa MIRAY DANER!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>>>>>>>>>>

 

Taguri: