"Piesa pe care o avea Denisa era unicat, o avea doar ea. Uita-te in ochii mei si spune-mi ca nu ai aceasta pereche de colanti de la Denisa?!"/ "Putem sa o aducem pe Denisa aici? Sunt ai mei"/"Iti place de Denisa, nu? Hai sa vedem si noi ca nu esti ea!" Iu

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 17 oct 2017, 16:36

Dupa ce Iulia Albu a luat-o in vizor pe Ramona pentru perechea de colanti purtata, iata ca a venit randul si lui Maurice sa faca acelasi lucru.

"Dar ce coincidenta, ieri cu corsetul Denisei, astazi cu pantalonii din gala cu profesiile. Piesa pe care o avea Denisa era unicat, o avea doar ea. Vorbesc foarte serios. E vorba de un decupaj si este altfel pe produsul care e de cumparat. Uita-te in ochii mei si spune-mi ca nu sunt pantalonii ei. Cum intentionezi sa faci probatiunea? Iti place putin de Denisa, nu? Mie imi place foarte mult.

Cerceii nu se potrivesc, insa nu inteleg de ce porti aceasta minune pe crestet, as prefera s anu o mai porti..."

"Esti prea grasa pentru acesti pantaloni, i-ar veni bine Alinei. Cu ruj rosu nu iti sta bine pentru ca te face mult mai batrana decat esti....Mai, fetito, baga-ti mintile in cap!, a spus concurentei Maurice, evident glumind.

 

 

Taguri: