Teo Trandafir, drumul spre celebritate: "Locuiam in spital si mancam din noptierele bolnavilor"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 oct 2017, 09:35

Teo Trandafir se declara o persoana norocoasa, in ciuda tuturor hopurilor din viata ei. Nu a avut o copilarie usoara, pentru multi este o lectie de viata, insa, chiar si asa, povesteste cu drag despre primii ani din viata sa

Teo Trandafir se declara o persoana norocoasa, in ciuda tuturor hopurilor din viata ei. Nu a avut o copilarie usoara, pentru multi este o lectie de viata, insa, chiar si asa, povesteste cu drag despre primii ani din viata sa.

 
Prezentatoarea Teo Trandafir a povestit pentru WOWbiz care a fost drumul ei spre celebritate si prin ce greutati a trecut pentru a ajunge sus.

"Mie mi se spune despre mine ca eram un copil minunat, mai minunat decat ma consideram eu. Aveam note mici pe merit. Insa parintii mei imi zic altceva. Eu cu mama si cu tata locuiam intr-o dependinta a spitalului, tata era medic. Eu fugeam in spital si ingrijeam bolnavii. Mancam din noptierele bolnavilor, le faceam masaj la cap. Ne-am mutat prin mai multe locuri, uneori nu aveam electricitate. Tot timpul am locuit intr-o camera cu totii.
Mereu am fost meditata si instruita sa fiu medic, eu nu visam sa lucrez in televiziune. Am dat la limbi straine, am intrat la araba. Eu am facut prima mea depresie inainte sa incep tot. Mi-am dat seama ca nu sunt in stare. Unde ma duc eu la araba. Am inceput sa plang si tata ma mangaia. Am venit la Bucuresti. Bateam lucrari in limbi straine, la urgenta, si castigam ceva bani.
Mi-am cumparat o pereche de cizme, apoi a venit revolutia. M-am urcat pe tanc si m-am murdarit de unsoare. M-am jurat ca o sa-mi iau o pereche de pantofi pe luna, ca-mi iau lenjerie intima. Apoi a picat regimul si m-am angajat. Din primul salariu mi-am cumparat un Mos Craciun de ciocolata pe care l-am mancat in toaleta, plangand. Apoi am plecat in Franta, am gresit ca m-am intors. M-am angajat la radio, am ajuns director la radio.
Apoi am scris stiri. Si apoi am ajuns sa prezint matinalul cu Mircea Badea. Castigam 100 de dolari pe luna. Mircea ma ajuta, imi aducea de mancare, el ma tinea. Mircea fura mancare de acasa. Mancam piure cu paine. Atunci m-am ingrasat. L-am cunoscut pe bucatarul Gheorg, lucra la un restaurant in zona. Decupa din resturile lasate de clienti si ne suna. Mergeam si mancam pizza facuta din bucati. Cand incepuse sa mearga mai bine,  a venit criza.

Am ajuns sa mananc o mandarina cu fata mea. Fata mea era singurul copil din clasa cu pantaloni mai scurti decat trebuia. Nu mai aveam bani, am ajuns sa vand bijuteriile din casa pentru a plati gazele.











 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.