BURAK OZCIVIT, alaturi de doua dintre cele mai frumoase si sexy actrite din Turcia, in cel mai recent film artistic! Iata cine sunt cele doua tinere protagoniste cunoscute din serialele "Kosem" si "Patria mea esti tu"!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 nov 2017, 15:20
video Foto(9)

Carismaticul Burak Ozcivit a realizat din nou un rol de exceptie in filmul "Kardesim Benim 2".

Burak Ozcivit a fost incantat sa joace din nou alaturi de bunul lui prieten, Murat Boz, pe care il apreciaza enorm si reusesc sa se completeze reciproc pentru a crea un adevarat regal actoricesc pe platourile de filmare. Cei doi actori talentati muncesc cu daruire ore-n sir in fiecare zi si fac eforturi enorme deoarece isi doresc sa depaseasca recordul succesului inregistrat de "Kardesim Benim 1", care a avut incasari uluitoare in cinematografele din Turcia, in 2016.

Frumoasa Leyla Feray s-a nascut in Istanbul, in 1993. Aceasta si-a descoperit talentul actoricesc inca din copilarie si s-a orientat spre acest domeniu, urmand Facultatea de Media si Arte vizuale din cadrul Universitatii Koc.

HALIT ERGENC si BERGUZAR KOREL, cea mai frumoasa nunta! Iata cum au aratat cei doi indragostiti, in urma cu opt ani, cand si-au unit destinele in cadrul unui eveniment de poveste!

Citeste si: KAAN URGANCIOGLU (EMIR din "Dragoste infinita") si MERYEM UZERLY, invitati de seama la gala "Hollywood Turkish Film Festival"! Iata ce alti actori si regizori celebri vor fi prezenti la marele eveniment din Los Angeles!

Anul acesta, dupa ce si-a incheiat misiunea in serialul Kosem, Leyla Feray a primit propunerea de a o inlocui pe Asli Enver in filmul artistic "Kardesim Benim 2", unde a jucat alaturi de Burak Ozcivit si Murat Boz.

Talentul si frumusetea ei au fost rapid remarcate de marile case de productie sin Turcia, care fara sa stea pe ganduri i-au oferit deja roluri in serialele turcesti.
Astfel ca prima sa experienta pe platoul de filamre a fost in 2014, cand a primit rolul din serialul "Sil Bastan", in urma caruia a primit multe aprecieri si a castigat notorietate.

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.