"O fi mama, cu modele astea, dar arati ca si cum ti-ai bagat un televizor cu diagonala de o suta sub sacou!" Raluca Badulescu, uimita de tinuta Emilianei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 24 oct 2017, 18:11

Emiliana, fata care concureaza individual incepand de ieri pentru titlul de Cea mai stilata femeie din Romania, ii uimeste pe jurati cu povestea care ii sustine outfitul.

Aflata pe podium, pentru jurizare, se pare ca Emiliana nu ii impresioneaza pe cei trei jurati cu vestimentatia prezentata in aceasta editie. Raluca Badulescu, de exemplu, declara ca a apreciat momentul artistic, insa nu si din punct de vedere stilistic.

“Este aceasta moda cu hainele supradimensionate, dar arati ca si cum ti-ai fi bagat un televizor cu diagonala mare sub jacheta”, spune vedeta.

Insa Iulia Albu este in asentimentul concurentei, afirmand cu este multumita de alegerile vestimentare pe care le-a facut Emiliana: “Mie imi place ce ai facut!”.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.