Politie la “Bravo, ai stil!” Razvan Ciobanu avertizeaza: “Daca va controlez si il gasesc, va iau steaua pana la sfarsitul saptamanii!” Ce s-a intamplat exact aflati in emisiunea de azi, de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 oct 2017, 10:11

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, deranjat de faptul ca fetele din concurs vin in platoul emisiunii cu telefonul mobil la purtator, Razvan Ciobanu face un control inopinat printre acestea.

In acelasi timp, juratul avertizeaza concurentele in legatura cu pericolul la care se supun daca incalca aceasta regula – vor ramane fara stea din partea juratilor pana la sfarsitul saptamanii intrucat Razvan Ciobanu are dreptul ca la finalul fiecarei editii sa acorde sau sa ofere stea, dupa caz.

“Mana sus cine are telefonul la ea, in platou?”, le cere Razvan concurentelor.Tacerea printre fete se lasa imediat, moment in care juratul lanseaza un al doilea avertisment si un ultimatum, in acelasi timp.


“Va mai intreb inca o data: cine are telefonul la ea? Daca va controlez si il gasesc, va iau steaua pana la sfarsitul saptamanii”, avertizeaza juratul in timp ce se indreapta spre concurente si incepe controlul corporal.

Cine a mintit si cine va plati pentru ca a venit cu telefonul in emisiune veti putea afla urmarind editia astazi “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.