Sultana ATIKE traieste in realitate o frumoasa poveste de dragoste alaturi de unul dintre cei mai carismatici protagonisti ai serialului "KOSEM"! Iata cine i-a furat inima frumoasei ECE CESMIOGLU!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 21:00
video Foto(10)

Ece Cesmioglu este considerata una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din tanara generatie.

Interpreta Sultanei Atike s-a nascut in 1990 in Istanbul, unde si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie. Pentru a-si urma maretul vis de a deveni actrita, Ece Cemioglu a studiat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Sinan.

Citeste si: HILAL si LEON din "Patria mea esti tu", dragoste cu nabadai si dincolo de platourile de filmare? Iata cum au ajuns MIRAY DANER si BORAN KUZUM sa traiasca fiorii iubirii! VEZI imagini uluitoare!

Parintii sai i-au descoperit talentul deosebit inca din copilarie, astfel ca in anul 2002, pe cand avea doar 12 ani, Ece a primit primul ei rol important din viata sa, in serialul "Cocuklar Duymasi". Apoi au urmat multe alte roluri care i-au marcat cariera si aveau s-o propulseze printre cele mai talentate actrite din Turcia.

Citeste si: Vesti proaste despre BURAK OZCIVIT (Kemal din "Dragoste infinita")! Carismaticul actor a ajuns la spital in urma unui accident petrecut pe platourile de filmare! Iata ce a patit acesta si care este starea sa in prezent!

Citeste si: Arta cere sacrificii! Halit Ergenc a slabit 5 kg in cateva saptamani, pentru rolul Cevdet! Iata ce dezvaluiri inedite a facut celebrul actor!

Printre acestea se numara: Iki Aile (2006-2008), Gumus (2005), Firar (2011-2012), Yaz’ın Öyküsu (2015), Kalbim Yangin Yeri (2016). Insa serialele care i-au adus notorietate si in randul publicului din Romania au fost "Tradarea" (2012-2013), in care a jucat rolul Ayca si in serialul "Kosem" (2016-2017), in care a interpretat cu succes rolul Sultanei Atike.

Dupa incheierea filmarilor pentru serialul "Kosem", Ece Cemioglu a fost cooptata rapid intr-un alt proiect important, serialul "Yuz Yuze", lansat pe 19 octombrie, in care joaca alaturi de multi alti actori celebri, precum Taner Olmez sau Ruzgar Aksoy.

De curand, frumoasa actrita a publicat pe contul ei de socializare imagini in care apare alaturi de iubitul ei, Taner Olmez, interpretul Printului Osman din serialul "Kosem".

Se pare ca intre cei doi s-a infiripat o idila chiar in timpul filmarilor pentru noul lor proiect "Yuz Yuze" in care joaca impreuna.

 

 

Taguri: