WOW sau BAU? Iulia Albu a dat verdictul: ”Cred ca nu e om! E un moment istoric! A venit momentul ca ea sa primeasca trofeul WOW!"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2017, 10:22
video Foto(9)

E joi si ca de obicei, Iulia Albu vine pe la noi. În direct, la WOWbiz, jurata emisiunii ”Bravo, ai stil” a analizat tinutele vedetelor.

Carmen Bruma- Salopeta este o piesa foarte versatila, puteti sa o accesorizati mult mai mult seara. Mi-ar fi placut o pereche de sandale mai indraznete, niste cercei statement. Ceea ce poata ea sunt foarte demodati. Nu-i achizitionati. Nota mea pentru Carmen e 4.


Lora -  Este clar ca se întâmpla ceva cu Lora, nu neaparat prelata pe care o poarta. Îmi place ce a facut la make-up si par, se vede ca mâna unui stilist.
E un început bun. Nota mea pentru ea este 7.


Adina Alberts si Viorel Catarama- Nu-mi plac hainele de blana, dar este o alegere strict personala, îmi place cum si-a ales geanta si rochia. Îmi place ce a facut, îmi place ca nu are un toc cui. Nu-mi plac cerceii, cred ca ar fi avut bani pentru niste bijuterii cu diamant. Nota mea este 7,2.


Liviu Teodorescu- Este la nivel de liceean ca nivel de styling, este o tinuta pe care ar fi putut sa o faca orice adolescent. Nu e nici prea bine, nici prea tau. Eu as fi pus o camasa cu aplicati origami, dar e o alegere strict personala. Nu e pregatit pentru asta. Nota mea pentru el e 5.


Dana Savuica- Imi place ce a facut.
Îmi place cum poarta aceste încaltari, dar pacat ca a stricat cu restul tinutei. Nu-mi place nici jacheta, nici pantaloni, nici ca nu are parul proaspat vopsit. Ea este prima coperta Playboy din România, iar eu as vrea sa vad altceva. Nota mea pentru ea e BAU.


Anca Serea- are o tinuta mult mai buna, îmi place rochia pe care o poarta, nu ma deranjeaza ceasul, îmi place ca a facut altceva si cu parul.
Astazi are un 9 de la noi.


Raluka- Îmi place acest look androgin, iar atunci când aveti o tinuta all black puteti miza pe rosu. Ar trebui sa faca ceva la capitolul manichiura, dar nu e dramatic. Nota mea e 6,9.
Laurent Touret- Este îmbracat la fel ca întotdeauna. Ce sa comentez? Nu as spune ca nu-mi place, dar nu-mi trezeste nicio emotie, fapt pentru care nu-l vom comenta


Tania Budi- Este o persoana care n-a mai fost în centrul atentiei. Ce poarta acum îmi place, dar fara aceasta geanta. Eu cred ca femeia asta nu e om, nu-si arata vârsta. Îmi place ca îsi pastreaza naturaletea la par si make-up. E un moment istoric. Primeste trofeul WOW.


Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.