Anca, in lacrimi la "Bravo, ai stil!" A marturisit ca a fost agresata de un profesor in facultate! "A facut o aluzie despre cum sa-l pup..."

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 oct 2017, 18:14

Impulsionata de miscarea globala "#metoo", in urma careia multe femei au avut curajul sa marturiseasca cazurile de hartuire sexuala prin care au trecut, Anca a facut o marturisire intima.

"Un profesor universitar mi-a pus la un moment dat- terminasem sesiunea, eram ultima in clasa- mi-a pus mana in fata usii in momentul in care incercam sa ies si a facut o aluzie despre cum trebuie sa-l pup daca vreau sa ies din clasa", a spus ea.

"Am hotarat sa merg sa bag la 'apa' toti agresorii",

si-a ales ea tinuta vestimentara din aceasta editie, accesorizata cu un pistol urias cu apa, galben.

Atat tinuta, cat si povestea ei au fost apreciate de jurati, iar asta a facut-o pe concurenta sa inceapa sa planga!  

"Felicitari din toate punctele de vedere, Anca. Ma bucur ca tu esti tot timpul ancorata in realitate si in subiectele realitatii. Militezi pentru ceea ce crezi", i-a transmis Raluca iar Maurice a apreciat ca tinuta ei a fost "fara cusur".

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.