Larisa, de la "Bravo, ai stil!" la "Miss Universe 2017"! Frumoasa concurenta din primul sezon al show-ului s-a calificat in finala nationala. Cand vom afla castigatoarea

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 31 oct 2017, 13:57

În premieră în România, publicul prezent la eveniment îşi poate vota favorita alaturi de juriul de specialitate, iar castigatoare ne va reprezenta ţara în competiţia Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas - USA.

În doar câteva zile, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiţiei ”Miss Universe România 2017”.

Juriul de specialitate al competiţiei îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi şi accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experienţă internaţională, pe Bianca Constantin, câştigătoarea titlului Miss Universe România 2009 etc.

Cele 30 de finaliste, selectate în urma preselectiilor, vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu şi în rochii de seară Blacksugar, iar hairstyle-ul şi make-up-ul vor fi asigurate de specialiştii

în imagine de la Luxury Academy. Fără îndoială că toate concurentele vor arăta impecabil, însă doar una va avea şansa de a reprezenta România pe scena din Las Vegas, USA.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului:

https://www.facebook.com/MissUniverseRomania

 

 

Sunt una dintre cele 30 de Finaliste Miss Universe Romania 2017. Am nevoie de sustinerea si votul tuturor prietenilor mei! Pe 1 noiembrie la Magic Place Events Grant de la ora 19.00, in premiera in Romania, publicul prezent in sala la eveniment va vota alaturi de juriul de specialisti fericita castigatoare a competitiei care va pleca in Las Vegas sa reprezinte Romania in Miss Universe 2017. VINO la eveniment, VOTEAZA-MA si ajuta-ma sa castig! In plus, vei asista la un spectacol grandios de muzica, dans si fashion. Vei avea sansa sa castigi la tombola unul dintre cele 3 premii in valoare de 1.000 de euro si nu in ultimul rand vei primi un voucher de cumparaturi online cu o valoare egala cu biletul de intrare. Bilete poti cumpara cu ajutorul meu daca imi scrii pe mesaj privat dar si de pe MyTicket.ro https://goo.gl/jr1gUd sau receptia Premier Palace Spa Hotel. In acest an TU decizi castigatoarea Miss Universe Romania 2017!

A post shared by Udilă Larisa-Gabriela💎 (@iamlaryssaudila) on

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.