Naba, hohote de plans in fata juratilor:"Plang pentru ca am foarte mare incredere in oameni!"/"Concurenta vine si imi spune cu nonsalanta ca pantalonii pe care ii poarta, nu sunt gata!" Maurice Munteanu, uimit de declaratia concurentei!

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 oct 2017, 16:57

Juratii au apreciat foarte mult tinuta Nabei si considera ca are un look reusit!

Atat Raluca, Maurice si Iulia au fost de acord ca tinuta Nabei este una foarte buna. Dincolo de moralul la pamant al concurentei, tinuta a fost un real succes. Insa, detaliul cu mana de pe pantalonii ei a fost luat la bani marunti de Maurice care a sesizat ca designerul care i-a conceput, nu i-a finisat cum trebuie, moment in care Naba a spus pe sleau ca intr-adevar pantalonii nu sunt terminati."Concurenta

vine si spune in saptamana a 10 a de concurs ca pantalonii nu sunt gata. Pai nici eu nu sunt gata si mie imi mai trebuie aplicatii! Imi place cum iti vine si asta este mai important. Este un street style glam. Manusile glam isi au rostul. Nu credeam ca geanta se potriveste, insa uite ca da..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.