"Ai o inocenta si o candoare ca ma simt si prost sa iti spun orice legat de tinuta pe care o porti! Tinuta e ridicola, draga de ea, nu e buna de nimic. Nu stiu cum sa fac sa intelegi!"/"E grava situatia...ce porti nu a fost si nici nu va fi un trend!"/"Im

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 30 oct 2017, 17:06

Sabina nu reuseste sa se mobilizeze pentru a face o tinuta buna.

Toti juratii i-au spus concurentei ca are o tinuta foarte proasta si ca nimic din ce a pus pe ea, nu merge cu nimic. Pentru a fi mai blanda si pentru a o incuraja, Raluca i-a dat totusi un calificativ pozitiv, insa i-a spus ca ceea ce poarta ea nu a fost si nici nu va fi in vreun trend. Maurice i-a explicat totusi ce nu functioneaza in tinuta ei:"Tinuta e ridcola, nu e bine nimic.

Pantalonii salbvari ar putea fi folositi intr-o tinuta de vara, dar in niciun caz cu acest cardigan. Tu ai incercat sa asortezi tot cu tot, cu bratara, sandala... V-am dat un exemplu, uitati-va la vitrinele magazinelor care propun tinute decente pana sa reiventati couture-ul..."

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.