Razvan Ciobanu: "Eu ma bucur ca intr-un final, ti-ai dat seama ca pe mine trebuie sa ma iubesti mai mult!” Cui ii spune asta, aflati azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 oct 2017, 10:43

Astazi, de la ora 16:30, Ilinca Vandici isca discutii intre jurati, din cauza tinutei in care isi face aparitia in platoul emisiunii.

Imbracata „de vara”, dupa spusele lui Maurice, cu o rochie foarte sexy, Ilinca este supusa unui „test” venit din partea juratului.


„As vrea sa ne spui Ilinca, care este diferenta dintre o rochie de vara si una de iarna... sau de sezon. In opinia ta, aceasta rochie intruchipeaza "spiritul" unei zile de 31 octombrie?”, isi intreaba Maurice, colega.

Incantata de alegerea vestimentara facuta, raspunsul Ilincai nu se lasa asteptat.
Mai mult, Razvan Ciobanu ii tine isonul frumoasei prezentatoare. "Nu-ti place ca-ti aduc vara in privire... in suflet?”, ii raspunde Ilinca lui Maurice.


Nu ratati astazi, de la 16:30, o noua editie "Bravo, ai stil!”, in care cele zece concurente ramase in concurs vor incerca sa fie pe placul juratilor, pregatiti de „atac”, dupa aparitia ravasitoare a Ilincai Vandici.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.