Sultana Gevherhan din "Kosem", actrita, sotie si mama extrem de fericita in viata reala! Contrar rolului jucat in serialul-fenomen, Asli Tandogan are o familie unita si frumoasa! Iata cum arata fiul si sotul actritei si cum isi petrec timpul liber!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2017, 11:37
video Foto(15)

Asli Tandogan este una dintre cele mai frumoase si talentate actrite din Turcia.

Asli Tandogan s-a nascut in aprilie, 1979, in Ankara. Aceasta si-a descoperit pasiunea pentru actorie de la varsta frageda si a urmat Facultatea de Teatru din cadrul Universitatii Hacettepe. In anul 2001 a devenit actrita cu drepturi depline, iar in anul urmator a inceput sa joace deja in primul ei serial de televiziune "Gulum Gul", in care a primit chiar rolul principal. Au urmat in 2003-2004 alte trei roluri care au propulsat-o printre cele mai apreciate actrite din Turcia, insa rolul care i-a adus cel mai mare succes a fost cel jucat in serialul "Aska Surgun",

in 2005. In 2007, frumoasa actrita a jucat cu celebrul Kenan Imirzalıoglu, in filmul artistic "Kabadayi", alaturi de care a format unul dintre cele mai reusite cupluri de actori.

Citeste si: OZCAN DENIZ (protagonistul serialului "Mireasa din Istanbul") a aflat sexul copilului! Carismaticul actor si-a indeplinit marele vis de a avea o familie si de a deveni tatic!

Intre 2008 si 2015 a primit numeroase oferte si a continuat sa joace alaturi de actori celebri atat in seriale cat si in filme artistice. In 2016 a acceptat cu incantare sa joace alaturi de marea actrita Nurgul Yesilcay, in serialul "Kosem", care i-a adus celebritate si peste hotare.

Desi se dedica trup si suflet profesiei sale, Asli Tandogan nu si-a neglijat nici viata personala, ci dimpotriva s-a indragostit de barbatul dorit si si-a format propria familie.

In 2014 a devenit mamica unui baietel superb pe care il adora si alaturi de care petrece foarte mult timp.

 

 

Taguri: