Botezatu, declaratii emotionante despre Raluca Badulescu. "Suntem spirite pereche, ea este cea mai importanta persoana feminina din viata mea". Chiar daca este in doliu, Bote a fost alaturi de vedeta Kanal D la un eveniment important pentru ea

Autor: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 nov 2017, 10:48

Foarte multe persoane publice spun ca showbiz-ul nu este un taram unde poti lega o prietenie sincera, bazata pe incredere, loialitate si sprijin reciproc.

Ei bine, Raluca Badulescu si Catalin Botezatu sunt exemplul viu ca si in lumea spectacolului unde intrigile, barfele si ipocrizia se gasesc la tot pasul, se pot inchega relatii cu adevarat speciale.

Catalin Botezatu a fost prezent la evenimentul de lansare a colectiei de pantofi semnata Raluca Badulescu, in ciuda faptului ca, in urma cu putin timp, o persoana draga sufletului sau s-a stins.


In doliu si vizibil abatut, celebrul designer ne-a spus ca indiferent ce se intampla in viata lui si care ii este starea de spirit va fi intotdeauna
langa jurata de la "Bravo, ai stil!", in momentele importante.

Fara ezitare, creatorul de moda ne-a declarat ca simpatica vedeta Kanal D este cea mai importanta femeie din viata lui.


"Raluca este buna si iubita mea prietena pe care o voi iubi neconditionat pana la sfarsitul vietii mele. Ea este parte din familia mea, la propriu, pentru ca sunt nasul copilului ei.
Pot sa spun ca este cea mai importanta persoana feminina pentru mine, cea mai picanta, cea mai amuzanta, cea care imi da putere si ma ridica in momentele grele. Nici nu pot sa spun de cat timp ne cunoastem...Stiu sigur insa ca suntem spirite pereche din punct de vedere al prieteniei si vom fi impreuna pana la capat", a declarat Bote. (sursa wowbiz.ro)

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.