A fost aleasa reprezentanta Romaniei la "Miss Universe 2017"! Uite pe ce loc s-a clasat Larisa Udila, finalista primului sezon "Bravo, ai stil!"

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 02 nov 2017, 11:32

Evenimentul a avut loc miercuri seara, la o locatie luxoasa de evenimente din Capitala.

Cea care i-a convins pe juraţii că merită să meargă la Las Vegas a fost Ioana Mihalache.

 

Ioana este din Constanţa, are 26 de ani, 1.82 m înălţime iar dimensiunile sale sunt 88-61-91. Superba blondă vorbeşte trei limbi străine: engleză, spaniolă şi italiană. Ioana Mihalache absolvit Facultatea de Ştiinţe Economice din cadrul Universităţii Ovidius din Constanţa şi masterul în Afaceri Internaţionale din cadrul aceleiaşi instituţii.Fiind

pasionată de modeling şi călătorii, Ioana are o bogată experienţă în modelingul internaţional, activând de mulţi ani ca şi model în numeroase ţări precum Italia, Turcia, China, UAE, Liban etc.

Larisa Udila, preferata fanilor "Bravo, ai stil!", s-a clasat pe locul secund. Imediat dupa finala, Larisa a felicitat-o pe castigatoare pe Instagram:

 

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.